Person tracking

Person tracking - en nødvendig i dagens Danmark med stadig flere ældre og demente medborgere

Levealderen stiger til stadighed i Danmark, men med den følger desværre flere aldersbetingende sygdomme som for eksempel demens af forskellig art og forskellig grad. Derfor er person tracking blevet mere og mere udbredt inden for ældreomsorgen og ældreplejen. Mange demente mennesker har en tendens til at begive sig ud på "eventyr" i ubevogtede øjeblikke, hvilket i mange tilfælde har fået katastrofale følger for nogle af vores demente men ellers raske medborgere, som har bidraget til det danske samfund gennem mange år, men som ikke klarer sig alene længere.

Vi kan hjælpe disse ældre medborgere med effektiv GPS person tracking, så de ikke går tabt i f.eks. vinterkulden, det fortjener de ikke. Ældreplejen har for længst fået øjnene op for dette behov - og hos DK Tracking er vi til enhver tid parat til at hjælpe med en effektiv person tracking via det verdensomspændende GPS system.

Ring til os og hør mere, vi kan hurtigt levere en effektiv og driftssikker løsning, som skaber tryghed.

 

Person tracking er bedst og sikrest med DK Tracking som partner. Vi passer på Jeres børn og ældre

Med en funktionel og driftsikker person tracking løsning fra DK Tracking skaber vi sikkerhed hos både forældre, pårørende og andre, som bekymrer sig om barnets eller den ældres fysiske sikkerhed. Med GPS systemet er der skabt muligheder for positiv overvågning som aldrig nogensinde tidligere.

Lad os berette mere om person tracking og de mange fordele ved en sådan løsning. Kontakt os og få en snak om person tracking.