GPStracker

Forsyn Jeres kostbare biler og maskiner med en GPStracker fra DK Tracking og få rabat på forsikringen

Forsikringsselskaberne tilbyder I dag en pæn rabat til de forsikringstagere, der forsyner deres kostbare biler og maskiner med en GPStracker. Hos DK tracking har vi arbejdet i adskillige år med GPS tracking og er specialister på området. Med en GPStracker i Jeres køretøjer er I i stand til at følge og overvåge Jeres biler og maskiner minut for minut døgnet rundt uden at det koster en formue. Kan installeres meget diskret og uden antenne. Ekstremt lavt strømforbrug og lang batterilevetid, men kan selvfølgelig også tilkobles køretøjets batterifunktion.

Alt dette og mere til beretter vi gerne mere om. Ring til os og bestil et gratis og uforpligtigende konsulentbesøg - det koster ikke noget, men kan spare Jer for en masse fremtidige ærgrelser og omkostninger.

 

Lad DK Tracking give Jer et tilbud på en avanceret og driftssikker GPStracker til Jeres biler og maskiner

Det har altid været meget bedre - og billigere - at forebygge end at helbrede. I en tid hvor tyverierne af køretøjer og entreprenørmaskiner med mere bare griber om sig, så betaler det sig virkelig at forsyne alle køretøjer og maskiner med en driftssikker GPStracker, så I altid kan følge Jeres værdier online og altid være 100 % opdateret på, hvor de befinder sig - også hvis de bliver stjålet. Vi kan bl.a. tilbyde en forsikringsgodkendt GPStracker, som rigtigt installeret byder på en pæn forsikringsrabat.

Kontakt os gerne for yderligere information og bestil samtidig et uforpligtigende og gratis konsulentbesøg. Vi kommer gerne ud til Jer og demonstrerer vores avancerede GPStracker.