Flådestyring

Professionel og effektiv flådestyring - et speciale hos DK Tracking. Vi passer på Jeres køretøjer

Flådestyring er et fantastisk redskab til beskyttelse af Jeres køretøjer samt til virksomhedens mobile resourcestyring. En ny undersøgelse fra 3F og Dansk Byggeri peger entydigt på, at det er en endog meget god forretning for virksomheder med flere biler at etablere GPS flådestyring. Få installeret et kvalitetssikkert system til flådestyring fra DK Tracking, og I kan hurtigt opnå besparelser på 35 % på bundlinjen - og det er vel også værd at tage med?

Gennem anvendelse af GPS flådestyring kan I følge samtlige Jeres mobile enheder og personalets bevægelser og aktiviteter - online døgnet rundt, og der vises en ny positionsvisning cirka hver 60. sekund. Viser køretøjernes rute med alle sving og kurver, der er kørt. Der vises konstant en ny og opdateret positionsvisning.

Ring til os eller send os en mail. V i beretter gerne meget mere om flådestyring og de mange fordele, som er forbundet med GPS flådestyring.

 

Lever I i en risikozone med hensyn til tyveri af køretøjer o.l.? Anskaf effektiv flådestyring fra DK Tracking

Tyverier af køretøjer og andre værdigenstande bliver desværre mere og mere om sig gribende, og inden man ved af det, så er værdierne ofte forsvundet ud af landet eller er gemt midlertidigt af vejen i Danmark uden chance for at genfinde dem. Men der findes hjælp at hente med de nye avancerede GPS systemer til bl.a. flådestyring, som tillige kan tilsluttes en elektronisk kørebog, som følger SKAT's regler.

Alt dette og mere til beretter vi gerne om. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan skabe en funktionel løsning for Jer med hensyn til flådestyring.